Presentation

Hejsan! Hoppas att ni allesammans klarat er väl under denna pandemi som gjort tillvaron lite annorlunda. Men vi hoppas och tror på ljusare tider framöver!

Ja, vem är då jag? Mitt namn är Erik Lundman och jag föddes 1978 i Seoul, Sydkorea, adopterad vid 5 års ålder och växte upp på en bondgård i Norrfjärden, Piteå. Min biologiska far avled i en motorcykelolycka när jag var ca 2 år. Min biologiska mor vet jag ingenting om, och jag har heller inte sökt mina rötter då jag inte känt behovet.

Min adoptivmor Birgitta var utbildad sjuksköterska, omtyckt av allt och alla. Väldigt duktig på att pyssla med blommor och odla i trädgårdslandet. Tyvärr gick hon bort i cancer 2004. Min adoptivfar Anders var en väldigt snäll man som jobbade otroligt mycket. Han jobbade som skogsvårdskonsulent och dessutom med allt som hade med en bondgård att göra. Efter några års problem med hjärtat så avled han 2017.

Jag har inga syskon, ingen fru och inga barn. De närmaste släktingar jag har befinner sig kring Luleå.

Jag började spela fotboll i princip omgående och höll på med det i ungefär 30 år. Dessutom hann jag med en massa andra idrotter som längdskidåkning, handboll, ishockey, innebandy…ja, ni fattar. Idrottsnörd!

Golfen fick jag första kontakten med i högstadiet, vår idrottslärare visade oss några slag på golfbanan och min första tanke var: urtråkigt!! Min inställning till golfen har ändrats en hel del sedan dess…

Mitt idrottsintresse var stort, men jag var inte tillräckligt duktig för att bli proffs så då funderade jag på hur kan jag fortfarande hålla på med idrott och ändå tjäna pengar? Ja men idrottslärare så klart! Så det blev utbildning på GIH Stockholm. Har sedan dess jobbat på orter som Malung, Ljusdal, Haninge samt Uppsala.

Som person anser jag att jag är lugn och sansad, försöker ta mig an uppkomna situationer med logiskt tänkande och stressar inte upp mig. Jag tycker om framförhållning och är duktig på att organisera och planera. Det ord de flesta andra använder när de ska beskriva mig är ”snäll”, så det hoppas jag stämmer.

När det gäller alkohol och festande så kan jag upplevas aningen ”tråkig”. Jag dricker väldigt sällan, och de få tillfällen jag gör det blir det oftast inte mycket eftersom min kropp säger ifrån rätt snabbt med huvudvärk eller magont, och så gott tycker jag inte att det är så att det är värt det.

Mitt första besök till Thailand var vintern 2014. Jag och en kompis besökte en bekant som bodde i Ban Chang, 10 dagar där och 9 av dem spenderades på golfbanan…

Jag trivdes i värmen, jag trivdes i atmosfären, jag trivdes med folket så jag åkte såklart tillbaka till Thailand några år senare och har via golfen och gemensamma bekanta lärt känna Patrik. Ni vet ju redan vilken oerhört go människa det är, och efter några samtal så förstod vi att vi tänker väldigt lika i många sammanhang och när jag fick veta att han hade funderingar kring att sälja företaget så blev jag naturligtvis intresserad.

Jag vet hur mycket tid och energi Patrik lagt ner för att skapa en god upplevelse för de som besökt honom, och jag kommer jobba hårt för att alla ska känna sig nöjda! Det var med stor glädje som jag fick beskedet att Nok vill vara kvar, en så varm person med så mycket kunskap är till glädje för oss alla! Patrik kommer förstås också att tillbringa en hel del tid i Jomtien så vi hoppas få se mycket av honom på golfbanan tillsammans med oss.

Jag ser fram emot att träffa er alla och lära känna er!
Har ni frågor så är det bara att ni hör av er.
Hoppas vi ses snart!

Med vänliga hälsningar Erik Lundman