Lägesrapport från Jomtien

beach, ape, wildlife-3251530.jpg

Hej på er!

Här kommer soliga hälsningar från Thailand. Vintern är officiellt här, vilket i vårt fall innebär stabilare och aningen svalare väder….endast ca 32 grader varmt. Vår chaufför har tagit på sig jacka de senaste mornarna och även caddies på banorna börjar med nåt extra plagg innan vi kommit igång.

I dagsläget har vi som mest 16 spelare som spelar per runda, lite färre under december men i januari och februari ser det ut att kunna bli över 20 spelare vissa rundor.
I måndags var vi till Royal Lakeside, som vanligt i fantastiskt skick både fairway och greener! Idag besöker vi mästerskapsbanan Phoenix, som alltid fina fairways och nu verkar de ordnat bättre rull på greenerna också!

Hemsidan är mestadels till som informationssida, uppdateras när vi har förändringar i spelschema och liknande. Mail kommer jag försöka skicka en gång i månaden under säsong, men mer realistiskt blir nog kanske ca varannan månad. Facebook är det som är uppdateras mest frekvent eftersom det är det snabbaste och mest effektiva sättet för oss att arbeta med. Med det vill jag säga att jag ber om ursäkt att informationen från oss stundtals tar tid ibland. Bästa sättet att få veta vad som händer är dock att komma och besöka oss på plats!

Varmt välkomna att besöka oss!