woman, kid, rain-1807533.jpg

Följer nyheterna i Sverige och hör att det har varit ordentligt med nederbörd, många banor stängda, tåg som spårat ur…hoppas att ni alla mår bra!

Jag vill påminna om att de som är intresserad av att bo på soi 9 denna säsong bör omedelbart höra av sig, de är i princip fullbokade redan för hela säsongen, endast få platser kvar.

Preliminärt spelschema hoppas jag kunna lägga upp i slutet av veckan. Jag håller även på med att sammanställa en typ av banguide baserat utifrån egna erfarenheter. Det är dock ett projekt som är pågående och kommer uppdateras allt eftersom jag har tid och möjlighet. Det finns också tillgång till slopetabell för det flesta banorna vi spelar, jag kommer lägga upp det här vid tillfälle men tills vidare så kan ni få den listan i hand på plats om ni så önskar för att lättare registrera sina rundor.

Jag hoppas att uppdateringarna här kommer komma mer frekvent när kontoret blir klart kommande säsong. Sköt om er så länge och håll er torra!