Tillbaka på banan!

Så, efter en hel del strul med att logga in på hemsidan så är vi igång igen! När man inte är så insatt i hur allt fungerar kring att administrera en hemsida så tar allt så mycket längre tid att hitta felen. Nåja, hur som helst.

Hoppas att ni alla har det bra i sommarsverige!
 
Här var det ett ordentligt regn igår förmiddag och mulet idag, men i övrigt så har det varit väldigt lite nederbörd för att vara regnperiod.
Vi kommer fortsätta samarbeta med samma hotell som förra säsongen. Allan på soi 9 meddelar att perioden januari och februari fylls upp snabbt så de som vet med sig att de är intresserade av att bo där bör boka så snabbt som möjligt. Han förväntar sig att det troligen kommer bli fullbokat under hela högsäsongen så även övriga månader bör bokas relativt snart.
Grand Jomtien Palace håller på att renovera flertalet rum.
De övriga hotellen som vi jobbar med i dagsläget är The Fifth och Jomtien Longstay Hotel.
 
Vårt nya kontor blir troligen klart under augusti, kommer vara beläget uppe på Pratumnak Hill Kasetsin soi 3, inte så långt från Buddhaberget. Vi kommer även ha ett litet kafé med ac men inte helt säker när det blir klart ännu. I anslutning till detta så kommer det finnas 2 padelbanor, inomhus med ac.
Vi hoppas att ni kommer och hälsar på oss där, finns många bra restauranger i närheten med otroligt fin utsikt också.