Jag ber om ursäkt, sidan har inte blivit uppdaterd på bra länge…det började när jag fick en otroligt fin recension av en gäst som varit här. Tyvärr syntes inte inlägget offentligt och jag påbörjade en intensiv felsökning. Eftersom jag inte är världens mesta datakunniga så fick jag bygga om stora delar av hemsidan, plocka bort, klistra in och ja…det har tagit tid!
Jag hoppas nu att funktionerna fungerar som de ska igen.

Uppdatering kring den rådande situationen. Nyligen togs kravet att ta RT-PCR test innan avresan bort. Det krävs dock fortfarande test vid ankomst samt en bokad karantän natt på ett certifierat hotell.
Just nu påbörjas Songkran, det Thailändska nyåret. Myndigheterna vill avvakta med minskade restriktioner tills de vet effekten av högtiden då många åker tillbaka till hembyar för att träffa släkt och vänner. De funderar på att minska restriktioner i maj för att eventuellt förklara Covid som en endemi 1 juli och därmed ta bort samtliga restriktioner. Dock är detta endast förslag än så länge, men vi håller tummar och tår att det snart är slut på detta elände.

Sköt om er så länge!